De Stichting

Stichting Meer Mens Met Muziek is een initiatief van Maarten Stalpers en Simon Langenberg .Zij stelt zich ten doel muziek actief en passief toegankelijk te maken voor doelgroepen waar dit niet altijd vanzelfsprekend voor is. Er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat de werking van muziek een positieve bijdrage levert bij genezingsprocessen, lichamelijke- en geestelijke beperkingen. Muziek en het bewust worden van muziek, staat dan ook centraal binnen deze stichting.
De stichting helpt mensen met een beperking in het realiseren en het bieden van mogelijkheden om muziek te kunnen maken. Ook biedt zij ondersteuning aan instanties bij het inrichten en opzetten van muziekruimtes en muziekprogramma’s .
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over wat wij doen en voor u kunnen doen. Neem dan contact met ons op.